koira

Unelmasta totta!

Niin täynnä onnea ja iloa, että tulin tännekin kertomaan nämä vauvauutiset!
Useampi vuosi ollaan koiraa mietitty ja siitä haaveiltu. Tutustuttu eri rotuihin, keksitty nimiä valmiiksi ja nyt vihdoin on alkanut tapahtua.
Meille tulee Maltankoira kuukauden päästä, jos kaikki nyt menee suunnitellusti. Peukut pystyyn, että menee!
Nämä kuvat on napattu videopätkästä, jonka kasvattaja meille laittoi. Tässä mussukat ovat neliviikkoisia <3
Urospentu on meille muuttamassa ja näitä murusia päästään katsomaan kahden viikon kuluttua. Aiotaan pitää koira lyhyellä karvalla, vaikka todella upeita ovat näyttelymaltatkin maata viistävine turkkeineen. 
Koko perhe on aivan innoissaan ja lapset(kin) laskevat päiviä koiran kotiutumishetkeen. Itse oon listannut kaikkea, mitä pennun kanssa pitää hankkia ja muistaa. Viimeisimmästä pentukoirasta kotona kun on yli kaksikymmentä vuotta, niin muistikuvat on hiukan hataria : ) 
Mutta tällaista täpinämeininkiä tänään. Eikä mulla muuta : ) Tuun kertomaan lisää hänestä, kun saadaan pikkuinen kotiin. 
Ihanaa viikon jatkoa!
Pus ja hal, Emppu
Facessa: @emppu76

You may also like...

2 Comments

  1. Hei! Kävin oppilaideni kanssa lukemassa blogipäivityksesi. Meitä kiinnostaa koira-blogit. Oikein mukava oli lukea ja katsella ihania koirakuvia. Hyvää viikonloppua!

  2. Kiva kuulla, kiitos : ) Koiratarinaa on varmasti luvassa vielä runsain mitoin tulevaisuudessakin, kun saadaan vesseli kotiin. Oikein ihanaa viikonloppua myös sinne!
    -Emppu

Vastaa