hyvinvointi

Treeniohjaaja olohuoneessa

Koronavuosi on laittanut ihmiset liikkumaan ulkona ja kotosalla salien sijaan. Aina ei kuitenkaan jaksa tehdä sitä samaa treeniä ja kaipaa se kroppakin kehittyäkseen vaihtelua. Jos oma mielikuvitus ei aina venykään uusiin liikkeisiin, voi apua etsiä netistä. Löysin Facekaverin kautta vastikään mitä parhaimman treenifoorumin, jossa on vaikka mitä monipuolista.

Jos et ole vielä tutustunut MyBnB Live-sivustoon, käy ihmeessä katsomassa. Sivulta löytyy kattava valikoima treenejä, joista voi rakentaa itselleen vaihtelevan viikko-ohjelman. On kahvakuulaa, corea, pilatesta, äiti-vauvajumppaa, circuitia, joogaa, hyvinvointiklippejä, juoksuvalmennusta ja paljon paljon muuta. Facesivulla on joka päivä useampikin live-treeni ja jos ei siihen ehdi mukaan, voi jumpan tehdä myöhemmin tallenteelta.

Tällaiselle wannabe-liikkujalle samanhenkinen yhteisö ja reippaat ohjaajat tuovat toivottua lisämotivaatiota päivinä, jolloin takkahuoneen lattia treenisalina houkuttaa niin ei yhtään. Ja koska kukaan meistä ei tiedä, kuinka kauan nämä rajoitukset taas jatkuvat, on ihanaa, että ruudun takana on tsemppari lähellä sinä hetkenä, jolloin mieli ja persaus raahaavat yhtä alamaissa.

Ylös, ulos ja kauniiseen säähän siis. Liikunnallista viikonloppua sulle 😘

Halein, Erja

FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa