elämä

Synttärihumua!

Seuraavassa enimmäkseen kuvapostausta meidän neitokaisen kuusivuotisjuhlista, joita juhlittiin tänä vuonna kaksi päivää. Ekana päivänä sukulaisten kanssa ja seuraavana kavereitten. 
Muina vuosina meitä on hellitty aurinkoisemmalla säällä, mutta ei se ollut huono tällainen sateinen ja pilvinenkään. Viileys taitettiin lasiterassilta parilla lämmittimellä, joten sielläkin tarkesi istua kahvittelemassa.  
Pidetään usein jonkinlainen teema synttäreissä ja tällä kertaa se oli Avalorin Elena. Aiemmassa postauksessa tämä kutsu jo onkin – espanjalaiseen tyyliin viuhkan muodossa. 
 Mun luottopaikka tilata kaikenlaista juhlakampetta on Synttärikuningas. Siellä on  mielestäni hyvä valikoima erilaisia teemoja ja tuotteita. Nämä roikkuvat viuhkamaiset koristeet on myös sieltä. 
Sinellistä löysin noita ihania 3D-perhosia, joita sitten laittelin eri paikkoihin. Tuohon kuvan oksaan, viuhkoihin, kukkiin ja tarjoilulautasten reunoille. 
Päivänsankari itse askarteli pienellä avustuksella violetteja viuhkoja vielä lisäkoristeiksi.
Muina vuosina oon tehnyt itse lähes kaikki tarjoilut. Ja sen teemakakun… 
Tänä vuonna synttäriviikolle tuli kuitenkin yllätyksiä, jotka söivät aikataulua suht reippaasti. 
Niin päädyin tilaamaan leipomosta suurimman osan kattauksesta. 
Ja oli muuten sekin hyvä vaihtoehto. Sen sijaan, että olisin huhkinut koko perjantain uunin ääressä kuten ennen, ehdin laittamaan loput kukkaistutukset pihalle ja kokeilemaan lasten kanssa Santorini-lautapeliä, joka ostettiin viikolla. Tosi kiva strategia- ja rakennuspeli. Testatkaa ihmeessä.
Nämä konfettipallot on niin mahtavia. Pitää vaan ottaa ne ajoissa pois, niin selviää vähemmällä siivoamisella. Meillä oli edellisenä kesänä pienempää silppua samanlaisissa palloissa. Viikon päästä pallot oli omia aikojaan rikkoutuneet ja sitä sälää löytyi nurkista vielä monta päivää myöhemmin. 
Oon aina ollut kova hössöttämään kaikkia juhlajuttuja. Tehnyt sitä ja tätä ja tuota. Välillä vielä viimeisiä leipomuksia edellisenä iltana puolenyön maissa. Oli tarpeellista huomata, että rennommallakin otteella ja asenteella tulee juhlat. Ja vielä kivat sellaiset. 
Tää viikonloppu oli niin antoisa. Ihania ihmisiä ja mukavia jutteluhetkiä. Paljon naurua ja hyvää mieltä. Lasten järjestämä synttäridisco ja juhlien jälkeinen iltalenkki sateen raikastamassa säässä.  
Ja tänään saadaan jännittää vielä illalla Suomen lätkän finaalipeliä!
Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille : )
Facessa: @emppu76
Pinterestissä: Päiväunelmia ja unelmapäiviä-blogi

You may also like...

Vastaa