koira perhe

Syksyn kuvia ja syyslomaa

Ollaan perinteisesti oltu syyslomalla jossain reissun päällä kotimaassa. Viime vuonna ostettu mökki ja pari viikkoa kotona ollut hauvavauva ottivat tänä vuonna kuitenkin selkävoiton kotinurkkiin jäämisen puolesta.

Käytiin tutustuttamassa pikku koiraa mökkimaisemiin parin päivän ajan. Mielenkiintoisinta antia hänen mielestään olivat maan kuorruttaneet havunneulaset, puunlehdet ja kävyt. Sekä joka puolella kasvavat sienet.

Lucky juoksee pihassa ilman hihnaa ja pissahetkillä saikin olla tarkkana, ettei kaveri tullut pihalta sisälle posket täynnä luonnon antimia.
Nyt syyslomalla ollaan treenattu myös hihnakävelyä pari kertaa ja loistavasti on alku mennyt. Lucky ottaa itse pienen osan hihnaa suuhun ja kävelee sitten reippaassa tahdissa, ylpeänä eteenpäin.

Koira nautti täysin siemauksin uudesta ympäristöstä ja katseli innoissaan lattiaan saakka olevista ikkunoista ulos.
Hän myös suorastaan ihastui karvalankamattoon, josta oli kiva koittaa nyhtää lankoja, kun ihmisten silmä vältti. Lucky ei ole nähnyt mattoja kasvattajillaan eikä vielä meilläkään, joten ne olivat kiva uusi tuttavuus.

Meidän eskarilainen rakastaa kaikenlaisia vesipuuhia ja niiden parissa hän alla olevassa kuvassakin on.

Mökkimaisemissa yksi koko perheen lempparijutuista on jalkapalloilla pelattava biljardi, jossa on saatu aikaan monen monituista jännää matsia.

Seuraavat kuvat ovat kotipihasta.
Jäätävän, kohta pari viikkoa jatkuneen köhän keskellä oon koittanut hiukan sentään haravoida (tykkään haravoinnista ihan älyttömästi), mutta vähiin ovat pihahommat jääneet.

Tänään kävin lääkärissä, kun yleisolo alkaa olla jo hiukan huono, eikä yskä tunnu loppuvan ollenkaan. Väsyttää niin ja äänikin on ollut maassa jo puolitoista viikkoa.
Joku virusjuttu kuulemma. Sain ohjeeksi ottaa iisisti viikon loppuun ja käydä hakemassa ensi viikon alussa antibiootit, jos tilanne ei ala helpottamaan.

Lapsille oli eilen kiva yllätys pakkasyön jäljiltä muodostunut ohuen ohut jääriite rannassa.

Ja huolimatta siitä, että olen jo 42-vuotias, haltioidun itsekin joka vuosi uudelleen ja uudelleen ekoista huurrenurmikoista sekä kuurankukista ikkunoissa.
Seuraavaksi alan sitten odottaakin ensilunta, jonka satamista ihailen ikkunassa pitkiä aikoja.

Mun marraskuuhun (nyt otin kyllä varaslähdön jo lokakuussa) kuuluu erottamattomana osana jouluohjelmien katsominen.
Toissailtana katselin The Grinchin leffana, jossa pääosaa esittää Jim Carrey.
Grinch-animaatio on kyllä vielä pakko nähdä, sillä se oli aivan lumoava. Käytiin viime vuonna katsomassa se elokuvissa muutama päivä ennen aattoa ja se nosti tunnelmaa joulun odotukseen entisestään.

Tämä pikku koira rakastaa olla ulkona ja pallon perässä juokseminen on ihan parasta.
Ja voi mikä ihme Luckylle olivatkaan kaksi tuttua sorsaa, jotka vaappuivat eilen leivänmurujen perässä meidän takapihalle.

Pirteää loppuviikkoa,
Emppu

FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa