elämä

Suosittelen lämpimästi!

Tämä ei ole mikään kaupallinen yhteistyö, vaan ihan omasta halusta ja aloitteesta kirjoitan muutamasta paikasta, joista olen löytänyt kivoja tuotteita höystettynä hyvällä, nopealla palvelulla.

Tässä korona-aikana on tullut nettishoppailtua paljon enemmän. Voisipa melkein sanoa, että mulla alkaa kohtapuoliin olemaan asiasta jo melkoinen kokemusasiantuntijuus.
Meillä mies on hoitanut epidemia-aikana kaikki ruokaostokset (hoitaa edelleen), enkä itse ole kaupoissa päin käynytkään maaliskuun jälkeen. Lasten kesävaatteetkin tilasin kaikki Zalandolta. Sen verran tuttu tuo kyseinen nettikauppa on jo ennestään, että vaatekoot osuivat suurimmaksi osaksi nappiin ja palautukseen joutui vain pari paitaa.
Mutta nyt niihin suosituksiin!

Berry Piper – kauniita värejä, kevyttä ja ilmavaa

Kuulun Facessa Naisyrittäjiin ja sieltä bongaa toisinaan joitain tuotteita, jotka osuvat just kohdilleen ja joita on ehkä etsinytkin jo pidemmän aikaa.
Viime viikonloppuna lueskelin siellä ketjua, jossa kaipailtiin haaremihousuja. Sieltä vastausten joukosta löytyikin aivan mahtava putiikki, nimeltä Berry Piper. Heidän nettisivuillaan on niin mun näköisiä vaatteita, että tekisi mieli tilata kaikki.
Päädyin musta-kultaisiin haaremihousuihin, jotka laitoin tilaukseen maanantaina. Ne tulivat perille jo keskiviikkona. Mukana saapui vielä Berry Piperin kiva kangaskassi, johon saan sopivasti työkamppeeni.
Ja ne housut! Voi jestas kuinka mukavat jalassa! Ihanan pehmeää materiaalia, mahtavan kevyet ja ilmavat. Ihan tehty näihin keleihin. Aion tilata vielä toiset mandalakuviolla. Ehkä vihreät, kun sattuu olemaan mun lempiväri.
(Pahoittelen kuvan huonohkoa valaistusta)

Waldogs – mielikuvituksellisia, upeita kuoseja

Toinen vaatepaikka, jonka löysin Faceryhmästä oli Waldogs. Heiltä saa leggingsejä (sekä pyöräilyshortseja) aivan upeilla kuoseilla! Ja uusia kuviomallistoja ilmestyy aika ajoin.
Olen tilannut heiltä kahdet leggarit, toiset kukkakuviolla ja toiset ananaksella. Ovat tosi mukavat jalassa ja poikkeavat ulkoisesti kivalla tavalla monen jättibrändin leggingseistä.

Lelukauppa Partanen – laaja valikoima, nopeat toimitukset

Lelukauppa Partanen puolestaan on pelastanut mut pulasta jo parisen kertaa. Kummassakin tapauksessa olen ollut tapani mukaan kalkkiviivoilla hankkimassa lahjapuolta joihinkin lastenjuhliin. Ekalla kerralla toimitus tuli perille kolmessa päivässä ja seuraavalla kerralla lahjaa etsiessäni muistin tämän. Tilasin nyt karanteeniaikana kyseisestä kaupasta meidän tytöllekin synttärilahjan, eikä toimitus pettänyt tälläkään kertaa. Taisi olla neljäntenä päivänä tilauksesta, kun paketti oli perillä.

Hyvän Tuulen Puoti – kaikkea ihanaa

Hyvän Tuulen Puoti on aivan mahtipaikka, josta löytyy vaikka mitä. Itse olen tilannut sieltä lähinnä sisustustavaraa ja pari Bukowskin nallea joululahjaksi. Viime ostokset liittyivät meidän keittiöremppaan, jolloin tilasin sieltä mm. kierrätyspuuta olevat hyllyt. Myös tämän kaupan toimitukset ovat olleet aina perillä ihan muutamassa päivässä.

Koukussa Design – kauniita virkkaustöitä ihanissa väreissä

Jos etsii kivaa muistamista vauvalle, kannattaa käydä tsekkaamassa Koukussa Design. Ostin itse sieltä meidän kummitytölle söpön virkatun koalan sekä ihanan virkatun unisiepparin. Toimitus oli tälläkin firmalla nopea – ihan muutamia päiviä. Sivut ovat kauniit kuin karamelli ja niin täynnä ihania ideoita, että lahjaa valitessa runsaudenpula iskee. (Näiltäkin sivuilta tilaisin vaikka koko repertuaarin alusta loppuun).

Riimikko – kaikkea mahdollista miniatyyrimaailmaan

Tätä kauppaa en ole (vielä) itse käyttänyt, mutta olen käynyt siellä sivustolla usein kuolaamassa – etenkin ennen joulua. Kun meille pari vuotta sitten ilmestyi tonttuovi joulukuun ajaksi olohuoneen nurkkaan, halusin laittaa sinne muutamana aamuna yllätykseksi jotain miniatyyrikampetta, jotka tonttu olisi pihalleen muka unohtanut. Tällöin kävin Riimikon sivulla (monta kertaa) ihailemassa todella suurta miniatyyrivalikoimaa. Siellä on kauniita nukkekoteja ja niihin asukkaita sekä vaikka mitä tarvikkeita.

Tällaisia halusin teille nyt tällä kertaa vinkata, sillä itse olen saamaani palveluun ja tuotteisiin kovasti tykästynyt. Voin todellakin suositella näitä kauppoja lämpimästi!
Viikonloppua kohden,
Emppu
FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa