koira

Lokakuun leikkitoveri

Monien sattumien summana saatiin meidän hauvavauva kotiin lauantaina. Hän on nyt kaksi päivää (ja yötä) ehtinyt valloittaa meidän sydämiä ja voi pojat – sen hän kyllä osaa <3

Nyt löytyi kunnon saalis.

Meillä kävi siis siten, että koirapoika, jota aluksi odotimme, ei kasvanutkaan odotetusti. Tämä meille tullut oli häntä viikon nuorempi ja silti kooltaan puolet isompi.
Kasvattaja oli (viisaasti ja vastuullisesti) sitä mieltä, että he pitävät minipojun ja katsovat ajan kanssa, kasvaako hän kunnolla ja millainen luonne hän isompana on. Nyt vaikutti hieman herkältä, vaikkakin tosi reippaalta ja leikkisältä myös.

Heillä oli yksi pentue, jossa oli vapaana poika. Tämä pieni, ihana, energinen leikkijä – ”Magic Minidog’s Up and Go Lucky Boy” lähti sitten meidän mukaan. Kutsumme häntä Luckyksi.

Tuon otsikon lisänimen hänelle annoin minä – parin leikkien täyteisen yön jälkeen. Pojun vuorokausirytmi on vielä haussa ja illalla nukuttujen pitkien unien jälkeen jaksaakin leikkiä yli puoli yötä : )
Mun mies nauroi tänä aamuna, että äiskän silmänaluset näyttää siltä, kuin olisi uusi vauva talossa.
No, tavallaan onkin.

Lempimaton päällä saa parhaat päiväunet.
Pallopoika tarkkana.
Väsynyt leikkijä, tytön sukkakasan keskellä.

Oli sykähdyttävää nähdä, kun Lucky pääsi ekaa kertaa kotipihalla ulos. Se riemu, mikä pienellä maitotölkin kokoisella koiralla voikaan olla syksyn pudonneiden lehtien seassa kahlaamisesta. Ja kun tasapaino heittää vielä sen verran, että mäkeä ylös alas juostessa pieni pyörii välillä kiepin kyljen kautta, kun meno on liian hurjaa.

Eilen illalla Lucky saattoi ensin mun kanssa lapset nukkumaan. Sitten hän tuli sohvan viereen ”pyytämään” syliin. Siihen pieni hauvavauva sitten mun vatsan päälle nukahti, katseltuaan ensin vähän toisella silmällä Jurassic Parkia : )

Raikasta, pirteää syksyviikkoa!
Halein, Emppu

FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa