elämä hyvinvointi perhe

Kolmastoista perjantai

Helou❣
Perjantai kolmastoista ja meidän lapsille tuli saikkupäivä. Normaalisti sitä ei niin hätkähtäisi tukkoisia neniä ja aivastussarjoja, mutta tähän maailmanlopun aikaan pelästyy pienemmästäkin. 
Tänään tuli myös Wilmaan kaivattu kannanotto korona-ajan koulunkäynnistä lasten koulun rehtorilta.
Koulu aiotaan pitää ainakin vielä auki, tosin oppilaat toivat kaikki kirjansa kotiin jo torstaina. Valmistautuvat toimimaan etänä. 
Jos lapsella on lähipiirissä joku riskiryhmään kuuluva tai vanhempi haluaa pitää muuten lapsensa kotona, keskustellaan asia rehtorin kanssa ja suunnitellaan poissaolon aikaiset etäopinnot. Me ajateltiin lapset nyt kotiin ottaa ja koitetaan itsekin tehdä mahdollisimman suuri osa töistä kotoa käsin. 
Luulen kyllä, että tulee vielä ylempi käsky kaikkien koulujen sulkemisesta jossain kohtaa. Toivottavasti eivät vaan odottele liian pitkään. Oon aina ollut sitä mieltä, että parempi ylireagoida, kuin harmitella muutaman viikon päästä käsiin lahonnutta tilannetta. 

Bosuilua

Ostin muutama aika sitten Bosupallon, joka on aivan mielettömän monipuolinen liikuntaväline. Tulonsa jälkeen Bosu on saanut maata nurkassa vain yöt, sillä niin paljon innokkaita käyttäjiä sillä on. 
Tasapaino on liikkeissä hyvässä haussa jo pallopuolella seistessä, saati sitten, kun Bosun kääntää ympäri ja siitä tulee tasapainolauta. Sillä saa hetkessä hyvän lihas- ja tasapainotreenin. Venyttelytkin sen päällä voi hoitaa. Lämmin suositus täältä, jos tätä vimpainta olet harkinnut.

Koirakauppa Luckylle

Saikkupäivänä meidän pikku potilas rakensi Lucky-koiralle oman kaupan Baby Bornin vaateshopista. Hyllyt täytettiin koiran leluilla ja luilla. Näyteikkuna sai koiramaiset somisteet ja itse karvapöksy asiakas nautti aamupalansa pikkuruisen sovituskopin edessä. 

Hamstrausta

Mediassa ja somessa on naureskeltu sitä, kun vessapaperin myyntiin on muodostunut ympäri maailman valtava kasvupiikki, ihmisten valmistautuessa mahdolliseen karanteeniin. Tai kauppojen aukiolon sääntelyyn. Tai molempiin.
Mekin ollaan kannettu oma kekomme kotiin tätä hyllyiltä salamavauhtia häviävää tuotetta. Ja muutakin, kuten muutama pullollinen käsisaippuaa ja saman verran käsidesiä. Ja nuo hedelmätkin pitäis tuosta syödä, niin sais vähän lisää vitamiineilla buustattua vastustuskykyä. 
Pakkaseen pitää kyllä hankkia vielä vähän leipää, lihaa ja pakastevihanneksia. Toivotaan, ettei moista arsenaalia tarvita, vaan tästä selvittäisi pelättyä vähemmällä. 
Nyt lähden istumaan takan ääreltä saunan lämpöön ja sen jälkeen juon kupillisen minttuteetä. Nam. Luulisi eilen alkaneen kurkkukivun sillä talttuvan.
Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.
Halauksin, Emppu

You may also like...

Vastaa