perhe

Joulukuun ensimmäinen

Jipii! Joulukuu on vihdoin täällä!

Kirjoitan tätä tekstiä jo marraskuun viimeisenä, mutta osaan arvata, että joulukuun ekana aamuna meidän pikku-tontut ovat hiippailleet kalentereilleen viimeistään seitsemän aikoihin. Kun äiti ja iskä ehkä vielä nukkuisivat vähän pitempään.

Lasten kihisevä jännitys on mulle kuitenkin niin ohittamaton paikka, että vielä kun he tuossa iässä jotain niin innolla odottavat, haluan ehdottomasti nähdä, kun he saavat tietää mitä tontun sukista ilmestyy.

Meidän eilinen aamupäivä meni esikoisen luokan joulumyyjäisten järjestelyissä, myyntivuorossa ja itsekin kierrellessä katselemassa pöytien tarjontaa.

Tällaiset joulunavausmyyjäiset ovat aina varma tapa mulle päästä joulunalustunnelmaan. Yleensä ollaan oltu myyjäistouhuissa asiakaspuolella, mutta täytyy myöntää, että oli astetta jouluisempi olo, kun kuljettiin myyjäosapuolena aamulla auringonpaisteessa ja pikku pakkasessa arpajaistavarat kainalossa koululle päin valmistelemaan pöytiä.
Ja tottakai tunnelmaa nosti vielä ihanan luminen maisema!

Tonttuovi laitettiin tänä vuonna takan reunalle, ettei Lucky pääse syömään ja repimään koristeita. Tontun kaveriksi pääsi Disneylandista ostettu Könni.

Eilen myös ensimmäiset joulukoristeet löysivät kotona paikkansa. Joulukuu ei oikein osaa meille, jos näköpiirissä ei ole mitään jouluun liittyväistä marraskuun viimeisenä ; )

Lapset ovat kaikkein innokkaimpia koristelijoita ja esikoinen rakastaa amerikkalaista runsaskoristeista joulua yhtä paljon kuin minä. (Voi, kun pääsisi joskus New Yorkiin joulun alla).

Tänä vuonna on yksi joulusukka enemmän roikkumassa vitriinin laatikoissa. Pitäähän pikku koirallakin olla oma yllätys edes muutamana aamuna.

Meidän Lucky on jo neljän kuukauden ikäinen ja ollut meillä kuusi viikkoa. Täysi hurmuri 💖
Tontunsukat aamua odottamassa.

Tunnelmallista joulukuun ensimmäistä päivää ja rauhallista ensimmäistä adventtia toivottaen,

Emppu

FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa