elämä

Blogihiljaisuus

Niin se elämä muuttaa toisinaan kulkusuuntaa nopeasti.

Kirjoittelin tänne jossain kohtaa päänsäryistäni, joista onkin eskaloitunut nyt kunnon ongelma. Siinä, missä elokuun alussa iloitsin pääseväni palaamaan kakkosrokotuksen myötä töihin ja asiakaspalveluun, olisin tällä hetkellä ikionnellinen siitä, että saisin hengitettyä kunnolla tai jaksaisin kävellä edes kilometrin.

Lenkit ovat jääneet, samoin vähänkin hengästyttävät jumpat. Kirjoittaminen, näyttötyö ja soittaminen lisäävät oireita välittömästi. Jopa telkkarin katselu on pitänyt iltamyöhällä jättää kesken, kun puutuminen on alkanut ilmoitella itsestään.

Jossain siis jumittaa ja pahasti. Raajojen ja kasvojen puutumisoireet, huimaus sekä hengitystä kunnolla salpaava selkäjumi ovat nyt teljenneet elämän suurimmaksi osaksi sisätiloihin. Toissapäiväinen neurologikäynti toi kuitenkin valoa tunnelin päähän migreenin estolääkityksen muodossa ja sai sisunkin taas noususuuntaan.

Blogi on ollut tästä syystä hiljainen. Puutuminen käsissä alkaa heti, jos istun koneen äärellä yli puoli tuntia. Toivon kuitenkin, että jossain vaiheessa pääsen taas näihinkin hommiin <3

Suloista viikonloppua sulle!

Halaten, Emppu

IG sydanmuruja

You may also like...

Vastaa