elämä

Pieni tauko

Pikkuhiljaa tässä kävi niin, kuin vähän pelkäsinkin, että aika alkaa olla blogin kirjoittamiseen liian kortilla. Jatkuva ajan jakaminen tärkeiden ja tarvittavien asioiden välillä on alkanut olla enemmän kuin haastavaa, siispä ajattelin pitää ihan pienen tauon. 

Tuona aikana koitan edistyä kirjani kanssa, jonka olen nyt saanut hyvään alkuun. Huomaan nykyään päivittäin suunnittelevani juonikuvioita eteenpäin ja hiovani hahmojen elämää aina vaan uudelleen. Se on huikean kivaa! Toisina hetkinä elän ja hengitän niin mukana noissa kirjan maisemissa ja tapahtumissa, että olen alkanut taas muistaa, miltä tuntuu tehdä asioita, joiden parissa aika ihan lentää. 

Tämä blogi on mulle niin tärkeä, että en missään nimessä laita tätä sivuun pitkäksi aikaa. Muutamiksi viikoiksi vain. Mutta sitten palataan taas uusilla asioilla ja paremmalla ajalla. 

Koitan tässä elämäntapoja laittaa välissä uusiksi myös, toivon mukaan on niistäkin jotain onnistunutta kirjoitettavaa silloin. Unen ja ruokailun suhteen on mulla edessä ainakin aikamoinen haaste.

Ihania, raikkaita syyspäiviä sulle : ) Voikaa hyvin!

Hymyillen, Emppu

You may also like...

Vastaa