elämä Yleinen

Meidän Ystävänpäivä

Me vietettiin ystävänpäivää perheen kesken jo tänään, sillä mökillä ollessa sunnuntai menee aina pakkaamiseen ja siivouksiin.

Aamu aukeni ihanassa auringonpaisteessa. Lapset olivat askarrelleet kortit jokaiselle perheenjäsenelle ja he saivat meiltä kirjat, joita voi koristella ja joihin kirjoitetaan omaa elämäntarinaa lapsuuden ajalta. Tykkäävät muutenkin molemmat kirjoitella kaikenlaista, joten sellaiset ovat heille ihan omiaan.

Päivää on vietetty ihanassa ulkoilmassa, maailman parhaassa kelissä. Lapset innostuivat hiihtämään, kun naapuri oli vetänyt kunnon ladun järven ympäri. Mies kokeili pitkästä aikaa pilkkiä ja minä kävelin auringon lämmössä.

Kirjoitin myös tuonne Instan puolelle kokeilleeni hankijuoksua, joka on aivan mahtava rentoutuskeino. Tosin se vaatii kevyen pakkaslumen ja sen, ettei hankea ole pohjetta tai polvea korkeammalle. (Korkeammalla saa kyllä paremman treenin, jos sitä hakee). Siitä siis vain umpihankeen juoksemaan. Lumi vain pöllyää, syke nousee ja mieli kevenee.

Ja näin muuten aivan parhaan unen.

Juuri koskaan en muista uniani, mutta tämä oli NIIN todellisen tuntuinen, että suorastaan yllätyin, kun tajusinkin makaavani sängyssä.

Katselin unessa telkkaria, jonne ilmestyi äkkiä teksti, jossa kehotettiin varautumaan siihen, että puhelin pirisee piakkoin. Siellä kuulemma halutaan tarjota mun kirjalleni kustannussopimusta.

Jännitys asiasta liukenee näemmä jo unimaailmaan saakka 😊.

Nyt vielä saunaan ja iltapalan kaveriksi muutama pala suklaata. Ystävänpäivä on mun kohdalla joulun ja pääsiäisen lisäksi ainoa ”virallinen” suklaapäivä.

Suloista Ystävänpäivää sulle❣

Halaten, Emppu

FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76

You may also like...

Vastaa