koira

Ensilumen taika

Tää on tällainen pikainen riemupäivitys, koska rakastan lunta!
 
Kuulun niihin ihmisiin, jotka ensilumi lumoaa joka ikinen vuosi yhtä ainutkertaisella tavalla. 
Muistan parhaiten erään lähivuoden myöhäisillan, kun istuin takkahuoneen sohvalla katselemassa ”Saiturin joulua” ja yhtäkkiä huomasin kunnon lumipyryn alkaneen. Siinä jäi telkkariruutu toiseksi, kun hädin tuskin pääsin ikkunan äärestä nukkumaan. 
 
Ensilumesta on tullut vielä astetta suurempi taika niinä vuosina, kun lapset on vasta tutustutettu lumeen ja pakkasiin. Samoin tänä aamuna, kun meidän pikkuinen, nyt kolmetoistaviikkoinen hauvavauva, pääsi ekaa kertaa lumen pariin. Voi sitä riemun määrää! 
 
 
 

Lucky lumimies : )
Tässä ihanan valkoisen maiseman keskellä alkaa väkisinkin hiipiä joulumania. 
 
Oon jo kuunnellut joululauluja. Useimmiten yksin ollessani, koska en viitsi pakolla syöttää niitä koko perheelle, vaikka poikani samanlainen jouluihminen onkin. Tähän aikaan vuodesta en kuitenkaan vielä kuuntele kuin ulkomaisia versioita ja niistäkin kevyempiä. Ehdoton suosikkini on Michael Bublén joululevy. Raskaampaan tunnelmaan ja kotimaisiin artisteihin siirrytään lähempänä joulua.
 
Ekat joulutortut aiotaan tehdä huomenna. 
Me juhlitaan Isänpäivää yleensä porukalla mun vanhempien luona, koska samalla kahvitellaan äitini syntymäpäiviä. Sovittiin sitten, että me tehdään sinne torttuja, koska ne on myös yksi meidän lasten suosikkileipomuksista. Ehkä joudutaan pienet maistiaiset ottamaan jo huomenna.
 
Näillä tunnelmilla viikonloppuun.
 Tämä lumi kuulemma häviää jo huomisen aikana, mutta iloitaan siitä sitten koko tää ilta.
Mukavaa loppuviikkoa teille, ihan jokaiselle. 
 
Halauksin, Emppu
 
 
P.S. Tänään näyttäis olevan Nenäpäivä.
Käy lukemassa mun juttu Planin kummilapsista täältä
 
FB @kaneliomena76 ja IG @emppu76
 
 

You may also like...

Vastaa