elämä

Blogi siirtyy

Tässä koronan aikana olen laittanut nyt paria pitkäaikaista suunnitelmaa toteutukseen. 

Toinen unelma lähti runsaan toivon saattelemana matkaan viime viikon keskiviikkona (kansainvälisessä kalenterissa ”Tee unelmistasi totta päivänä”). Kyseessä oli tietenkin elämäni ensimmäinen kirjahahmotelma ja nyt odotan jännityksellä kustannustoimittajan tuomiota. 

Toki oon lukenut paljon nettikeskusteluja sekä artikkeleita asiasta ja kirjan saaminen julkaisuun saakka on aika vaikeaa, joten koitan kovasti suhtautua tähän realistisesti. Isompiin kustantamoihin menee kuulemma tuhat tai enemmänkin käsikirjoituksia vuodessa, joista vain muutama pääsee kansien väliin saakka. Kova prosessi siis alusta saakka.

Kirjoitin kässärini sellaiseksi, jonka tyylisiä kirjoja tykkään lukea itse. Mun lempikirjallisuuttani on kevyt kaunokirjallisuus, joten sellainen sitten lähti eteenpäin. Noin 360 sivua ja rakastin joka ikisen sivun kirjoittamista. Itse asiassa mulle tuli ekana parina päivänä jo kehittelemiäni hahmoja ikävä. Niin paljon aikaa vietin heidän kanssaan syksyn ja alkutalven aikana. 

Tämä toinen haave on ollut pystyttää oma nettisivu blogilleni. 

Olen pyöritellyt asiaa pitkän aikaa, koska olen aivan täysi käsi kaikissa tietokoneeseen ja sovelluksiin liittyvissä asioissa. En puhu lainkaan tietokonetta ja parhaiten mulle soveltuu nettimaailmassa kaikki, mikä on kädestä pitäen ohjattu alusta loppuun. 

Löysin kuitenkin hyvän palvelun, jonka kautta uskalsin lähteä yrittämään. Alku olikin hankalaa, mutta koko ajan oppii lisää. Ehkä joskus tulevaisuudessa osaan lisätä sivulleni kuvia ja väriäkin paremmin, kun tässä kokeilen ja erehdyn tarpeeksi monta kertaa, mutta tällä aloitellaan. 

Nykyisen blogini nimi on niin pitkä, että halusin sen lyhyemmäksi verkkotunnusta varten. Niinpä vaihdoin sen ”Sydänmuruja”-nimiseksi. 

Sydänmuruja löytyy siis täältä ja alan jatkossa kirjoitella sinne. Olen myös postannut sivulle muutamia vanhoja tekstejäni, koska en ihan kaikkea ala siirtelemään. Ainakaan vielä. Katsotaan sitten sekin ajan kanssa. 

Ihastuttavaa torstaita sulle <3 

Halaten, Emppu 

 

You may also like...

Vastaa